Talkshow: wat betekenen digitale trends voor ons en wat moeten christenen daarvan denken?

Feiten, Fictie, Fake – techniek en onze blik op de werkelijkheid – dat is het thema waar Stichting Techthics zich het afgelopen jaar mee bezig heeft gehouden. Een razend actueel thema dat veel los maakt in de wereld om ons heen. Hoe vinden wij onze weg in deze tijd van de verdergaande technologie?

Graag nodigen wij u hierbij uit voor onze digitale Talkshow op D.V. donderdag 7 april vanaf 20.00 uur. Tijdens deze avond zet elke tafelgast een statement neer over het thema vanuit zijn perspectief. Onze gasten gaan met elkaar in gesprek, delen hun kennis en discussiëren met elkaar over de trends die zij zien in de (digitale) maatschappij waarin wij leven. Wat betekent dat voor ons en wat zouden wij als christen daarvan moeten denken? Vorm uw mening aan de hand van het tafelgesprek.

Het gesprek zal worden gevoerd met:

  • Menno van Doorn – Directeur Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie en co-auteur van het boek ‘Echt Nep’
  • Cees Zweistra – Docent aan de Erasmus Universiteit en initiatiefnemer van Centre Erasme en “Podcast Filosofie”, schrijver van de boeken “Verkeerd verbonden” en “Waarheidszoekers”
  • Wim van Vlastuin – Fulltime hoogleraar theologie en spiritualiteit van het gereformeerd protestantisme aan de Vrije Universiteit en rector van het Hersteld Hervormd Seminarium.

Het belooft een interessante avond te worden die zal worden geleid door Martin Aarnoudse, medeoprichter van Stichting Techthics.

Wilt u zich aanmelden voor de online avond? Schrijft u zich dan in via https://www.techthics.nl/events/

Back to Top